FysioSenior

Yhteystiedot

FysioSenior Ky

AJANVARAUS P. 044-224 0031


Marja Korhonen

Marja Korhonen

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, fysioterapeutti,Vanhusvalmentaja, yrittäjä
Marjan tunnistaa reippaasta ja positiivisesta tavasta tehdä töitä. Palvelualttius on hänen valtti. Asiakkaiden kanssa kuntoillaan sydämellä ja yritystään hän johtaa määrätietoisesti. Liikunta kuuluu vapaa-aikaan koko perheen voimin ja niistä rakkaimpina laskettelu ja luonnossa liikkuminen.
Emilia Vehniäinen

Emilia Vehniäinen

Geariatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, Vanhusvalmentaja, Vastuu Fysioterapeutti
Empaattisen ja valoisan Emilian kanssa kuntoilu sujuu reippaalla ja määrätietoisella otteella. Hän on rauhallinen ja työskentelee kuntoutujaa kuunnellen ja kannustaen. Vapaa-ajalla Emilia nauttii liikkumisen ilosta joogaamalla, hiihtämällä sekä luonnossa lenkkeilemällä.
Rauni Korhonen

Rauni Korhonen

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Vanhusvalmentaja
"Reippaan ja nauravaisen Raunin kanssa on helppo tulla toimeen. Hän tekee töitä rauhallisella mutta topakalla otteella kuunnellen, innostaen ja haastaen kuntoutujaa. Vapaa-ajalla Rauni nauttii monipuolisen liikunnan ilosta niin kuntosalilla, ryhmäliikuntatunneilla kuin luonnon helmassakin."
Laura Rantala / Äitiyslomalla

Laura Rantala / Äitiyslomalla

Fysioterapeutti
Iloinen ja empaattinen Laura tekee työtään luovalla otteella. Vapaa-ajalla hänet löytää hikoilemassa juoksulenkillä tai ryhmäliikuntatunneilla. Kotona hän vetää mielellään villasukat jalkaan ja rentoutuu kirjan parissa. Pysyypä hänellä neulepuikotkin käsissä.
Ilse Simonen

Ilse Simonen

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, fysioterapeutti,Vanhusvalmentaja
Ilse on touhukas perheenäiti, joka loihtii monenmoisia herkkuja keittiössään. Työtään hän tekee ikääntyneiden parissa suurella sydämellä. Hän on rauhallinen ja työskentelee kuntoutujaa kuunnellen. Talvella Ilsen löytää hiihtoladulta ja kesällä mökiltä marjametsästä.
Ida Tuomaala

Ida Tuomaala

Geriatrisen fysioterapian erityisasiantuntija, fysioterapeutti,Vanhusvalmentaja
Iloisella ja aurinkoisella Idalla riittää energiaa niin töissä kuin vapaa-ajalla. Idan kanssa on helppo keskustella, eikä hauskuutta puutu kohtaamisista. Vapaa-ajalla Ida nauttii monipuolisesta liikunnasta, josta hurjapäisimpänä kiipeily. Ida on myös aina valmis uusiin haasteisiin.
Mirka Lehtelä

Mirka Lehtelä

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti, Vanhusvalmentaja
Olen reipas, positiivinen ja minulla on halu tehdä tätä työtä suurella sydämellä. Haluan kuntouttaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Lisäksi haluan antaa asiakkaille parhaan mahdollisen osaamiseni. Vapaa-ajalla ohjaan ryhmäliikuntatunteja, lenkkeilen, hiihdän ja käyn kuntosalilla. Nautin metsässä liikkumisesta ja vaeltamisesta.
Anna Koistinen

Anna Koistinen

fysioterapeutti, Vanhusvalmentaja
Anna tekee työtään rauhallisella sekä empaattisella tavalla. Iloisen ja positiivisen Annan kanssa on helppo tulla toimeen. Hän työskentelee kuntoutujaa kuunnellen sekä kannustaen. Vapaa-aikaansa eläinrakas Anna viettää omien koiriensa kanssa lenkkeillen sekä rakkaan ratsastusharrastuksensa parissa. Erityisesti luonnossa liikkuminen on Annan mieleen.

Heini Furu

Koulutettu hieroja, fysioterapeutti, personal trainer
Puh. 040 354 7477

Eveliina Hartikainen

Neurologiaan erikoistunut fysioterapeutti

Eveliina Smolander

fysioterapeutti, toimintaterapeutti (6/17)

Ota yhteyttä

Lähetä tiedustelu alla olevalla lomakkeella.