FysioSenior

Elämäniloa ja itsenäisyyttä

Erikoisosaamistamme on auttaa ikääntyvää ihmistä silloin, kun hän tarvitsee kuntoutusta itsenäisessä arjessa selviytymiseen kotona. Fysioterapeuteillamme on vankka kokemus myös muistisairaiden kuntouttamisesta niin kotona kuin hoitokodeissa. Erityisesti ikääntyvien kohdalla kyse on aina kehon lisäksi myös mielen hyvinvoinnista.


Mummun luo kahville

”Äidille oman fysioterapeutin käynti on aina yksi sen viikon kohokohdista. Mielialan lisäksi hänen liikkuvuutensa on kohentunut huomattavasti. Kahvit ilmestyvät taas pöytään melkein kuin ennen vanhaan”

– Paula, Juankoski

Toimintakyky tuo elämänlaatua

Ikääntyvän ihmisen elämänlaatuun vaikuttaa yhtenä tärkeimpänä tekijänä toimintakyky ja mahdollisuus suoriutua arjen toiminnoista mahdollisimman itsenäisesti. Kun toimintakyky heikentyy, itsenäisesti liikkuminen vaikeutuu ja tasapainon ongelmat lisäävät mm. kaatumisriskiä.

Huomioimme fysioterapiaa suunnitellessamme asiakkaan yksilölliset tarpeet. Toteutamme kuntoutusta monipuolisesti asiakkaan omassa elinympäristössä, jolloin harjoitteita on myös helppo siirtää arjen toimintaan mukaan.

Ikääntyville suunniteltu fysioterapia pitää sisällään mm. lihasvoima- ja tasapainoharjoittelua, kävelykykyä vahvistavia harjoitteita sekä tarvittaessa manuaalista fysioterapiaa liikkuvuuksien kohentamiseen ja kivunhoitoon. Asiantuntevan fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelu on mielekästä ja turvallista.

Fysioterapia ja muistisairaus

Muistisairaus heikentää edetessään liikunta- ja toimintakykyä. Muistisairaan kuntoutuksessa fysioterapeuttimme tekevät tiivistä yhteistyötä omaisten ja hoitohenkilökunnan kanssa. Kuntoutus on tehokkainta muistisairaan omassa elinympäristössä eli kotona tai hoitokodissa. Kuntoutus mahdollistaa itsenäisemmän elämän ja pidentää turvallista kotona asumista.

FysioSenior ikääntyvän tukena:

Lue lisää ikääntyville suunnatuista palveluistamme:

FYS-Ilo+ -kotikuntoutus
Geriatrinen fysioterapia


Pallo on nyt sinulla

Fysioterapian järjestäminen ikääntyvälle ihmiselle on vastuullisen hoitohenkilöstön lisäksi huolehtivien lähiomaisten tehtävä. Ota yhteyttä, niin selvitetään, miten voimme toimia yhdessä ikääntyvän lähiomaisesi parhaaksi.

Ajanvaraus netissä: Sähköinen ajanvaraus »
Soita meille: 044 224 0031
Yhteydenottopyyntö: Jätä pyyntö »