FysioSenior

FYS-Helppi+– asiointipalvelu

FYS-Helppi+ on asiointipalvelu, jota hyödyntämällä voit tehdä arjestasi sujuvampaa. Asiointipalvelumme on oiva valinta, kun tarvitset apua esim. kaupassakäyntiin, asiointiin, pienapua kotiin tai vaikka saattoapua. Palvelumme tuottaa aina terveydenhuollon ammattilainen, joka osaa ottaa huomioon toimintakykysi ja auttaa sinua yksilöllisesti tarpeidesi mukaan.


Löydetään yhdessä punainen lanka arkesi helpottamiseksi

Jokaisella meillä on omat rutiinimme arjessa. Joskus kuitenkin toimintakykymme alentuu hetkellisesti tai sairauden myötä pysyvästi. Silloin FYS-Helppi+-palvelumme on valintasi päivittäisten tehtävien toteuttamisen avuksi. Palvelumme on yksilöllisesti räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaan.

 

Tehdään yhdessä arjesta sujuvampaa.

 

Kauppakassipalvelu

Koronavirus rajoittaa monen asiakkaamme liikkumista tällä hetkellä. Terveydenhuollon ammattilaisina ymmärrämme ottaa hygienian sekä suojautumisen huomioon palveluissamme. Kauppakassipalvelu on suunnattu erityisesti 70+ ikäisille, joilla on suurin haaste päivittäisten askareiden hoitoon tällä hetkellä. Otamme vastaan tilauksesi niin sähköpostitse kuin puhelimitse, joten tietoteknisten laitteiden osaaminen ei ole välttämätöntä palveluitamme käyttäessäsi.

Voit kätevästi laittaa tilauksesi ja yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, niin sovitaan yhdessä toimitusaika ostoksillesi.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh: 044 224 0031, sähköposti: asiakaspalvelu@fysiosenior.fi
(Huom! Numero vastaanottaa vain puhelut, ei tekstiviestejä)
Tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Ota yhteyttä