FysioSenior

FYS-Kunto+ – liikuntapalvelut

Ilmoittaudu mukaan fysioterapeutin ohjaamalle ryhmäliikuntatunnille tai käy itsenäisesti kuntosalilla. Lantionpohja-ryhmä ja Venytellen Vetreäksi -ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille aikuisille, jotka toivovat yksilöllisempää pienryhmässä harjoittelua. Seuraa ajankohtaista-sivuamme, jossa ilmoitamme uusista ryhmistä.

Fysioterapeutin ohjaama liikuntatuokio hoitokodissa aktivoi asukkaita. Suosittuja ryhmiämme ovat MuistiKUNTO eli muistikuntoutusryhmä sekä voima- ja tasapainoryhmä. Räätälöimme ryhmiä myös toiveiden mukaan. Voimme yhdistää harjoitteluun esimerkiksi ulkoliikuntaa ja luonnossa liikkumista.

Kuopion Männistössä sijaitsevan Mäntykampuksen kuntosali sijaitsee U2-kerroksessa. Kuntosalilla voi harjoitella ma–su klo 6.00–21.00 itsenäisesti tai ohjatusti ryhmässä. Kuntosaliharjoittelun aloitukseen varataan maksuton ohjausaika, jolloin tutustutaan laitteisiin ja saat ohjausta itsenäiseen harjoitteluun.

Kuntosalihinnasto

Kuntosalikortti 1kk 45€
Toistaiseksi voimassa oleva kuntosalikortti 38€/kk
Kuntosalikortti 6kk 220€
Kuntosalikortti 12kk 410€

Liikuntaryhmät Mäntykampuksen kuntosalilla

Mäntykampuksen nykyaikainen ja turvallinen kuntosali tarjoaa kuntosali- ja liikuntaryhmiä kaikenikäisille liikkujille. Kuntosaliohjaus ja liikuntaohjelma tehdään tarvittaessa yksilöllisesti, jotta harjoittelu olisi turvallista ja motivoivaa.

Kysy lisätietoa Mäntykampuksen ryhmistä numerosta 044 224 0031 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@fysiosenior.fi

Klikkaa ja katso ryhmäliikuntakalenteria »


Ajanvaraus netissä: Sähköinen ajanvaraus »
Soita meille: 044 224 0031
Yhteydenottopyyntö: Jätä pyyntö »