FysioSenior

FYS-Akuutti+ – suoravastaanotto

FYS-Akuutti+ on fysioterapeutin suoravastaanottoopalvelumme, jonne voit hakeutua suoraan myös ilman erillistä lääkärikäyntiä. Pääset akuutin vaivasi kanssa nopeasti hoitoon ilman ylimääräistä odottelua.

FysioSeniorilla sinulla on mahdollisuus päästä fysioterapian suoravastaanotolle nopeasti viikoittain. Aika vastaanotolle pyritään järjestämään mahdollisimman nopeasti yhteydenotosta. Järjestämme FYS-Akuutti+ -suoravastaanottopalveluja Sataman sekä Puijonlaakson toimipisteissämme. Suoravastaanoton toimipiste valitaan ajanvarauksen yhteydessä.


Sinä määräät tahdin, ei kipu

Lääkärissä käynnin sijaan asiakas voi hakeutua suoraan fysioterapian suoravastaanotolle (tule-suoravastaanotto). Suoravastaanotolla tarkoituksena on, että asiakkaat saavat hoidon nopeammin. Tällöin vaikutuksena ovat mahdollisten sairauspoissaolojen sekä ennenaikaisen eläköitymisen väheneminen. Myös mahdollisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen vuoksi tehtävien lääkärikäyntien sekä tarvittavien jatkotutkimusten pienenevien määrien myötä kustannukset vähenevät.

Fysioterapian suoravastaanoton tavoitteena on asiakkaan hyvä kliininen tutkiminen, informointi ja ohjaus lääkkeettömään kivun hoitoon sekä omatoimiseen harjoitteluun. Tarkoituksena on nopea kuntoutustoimenpiteiden käynnistäminen toiminta- ja työkyvyn palauttamiseksi. Lisäksi suoravastaanotolla voidaan suorittaa tukien ja muiden apuvälineiden sekä lääkärin vastaanoton ja/tai muun jatkotutkimustarpeen arvio.

Valitse nopein tie hoitoon

Suoravastaanottoon erikoistunut fysioterapeutti haastattelee sinua ja tutkii huolellisesti vaivasi, jonka jälkeen kuntoutusprosessi alkaa välittömästi. Mikäli suoravastaanottokäynnillä ilmenee vaivoja, jotka vaativat lääkärissä käyntiä, osaa fysioterapeuttimme ohjata sinut suoraan oikealle lääkärille.

Suoravastaanotolle voit hakeutua mm. seuraavien vaivojen vuoksi:

Varaa aika FYS-Akuutti+ -suoravastaanotolle soittamalla: 044 224 0031 tai varaa aikasi varauskalenteristamme:


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jan-Henry Savolainen
Fysioterapeutti

Erikoistumisala: OMT-erikoistuva, FYS-Akuutti+ -suoravastaanotto

Puh: 044 224 0036
etunimi.sukunimi@fysiosenior.fi