FysioSenior

Tuotemyynti

Mediteam-tuotteiden jälleenmyynti, Kuopio

Toimimme Mediteam-tuotteiden jälleenmyyjänä Kuopion alueella. Kauttamme saat mm. lääkinnälliset hoitosukat, matkustussukat sekä valmistuet- ja ortoosit. Mittaukset ja tuotteiden opastus ajanvarauksella toimipaikoissamme tai kotikäynnillä.

Varaa aika, puh. 044 224 0031.

        

SAFESHIP® Lonkkasuojat

Lonkkasuojat ehkäisevät lonkkamurtumia tehokkaasti. Myymme laadukkaita ja liikkumisen turvallisuutta lisääviä SAFEHIP®-lonkkasuojia. Suojia on saatavilla housumallina tai aktiivisemmalle liikkujalle lonkkasuojavyö helppokäyttöisellä tarrakiinnityksellä. Mittaamme oikean koon tai opastamme koon valinnassa. Postitamme myös tuotteita tarvittaessa.

Soita ja kysy lisää, puh: 044 224 0031

SAFEHIP® AirX Unisex -lonkkasuojahousut

Unisex lonkkahousut, joissa on kiinteät suojat. Pukemista helpottava, miellyttävän tuntuinen elastinen ja hengittävä kangasmateriaali puuvillaa (78%), polyamidia (14%) ja elastaania (8%) Soveltuu naisille ja miehille.

Hinta: 95€

 

SAFEHIP® Active -lonkkasuojavyö

SafeHip Active on ainutlaatuinen vaatteiden päälle puettava lonkkasuojavyö, jossa on kiinteät, pehmeät suojat.Lonkkasuojavyö on helppo käyttää.Materiaali on polyesterin (85 %) ja elastaanin (15 %) sekoitus. Activen korkeus edestä on 17 cm ja takaa 26 cm. Soveltuu naisille ja miehille.

Hinta: 120€

 

SAFEHIP®-lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille.
Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.

SAFEHIP®-lonkkasuojat ovat maailman tutkituimmat lonkkasuojat.
Laajat kliiniset tutkimukset (esimerkiksi Hindso K, Lauritzen JB, Osteoporosis International 1998;8:119) osoittavat, että SAFEHIP®-lonkkasuojat vähentävät vanhainkodeissa ja kotona asuvien henkilöiden lonkkamurtumia vähintään 75 prosenttia eli kolme neljästä henkilöstä välttyy lonkkamurtumalta kaatumisten yhteydessä. Lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä päivittäinen ulkoilu ja liikkuminen lisääntyvät. Samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso.

SAFEHIP®-mallistosta löytyy malleja eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin sekä miehille että naisille.
Lonkkasuojat ovat miellyttävät käyttää, ja niitä voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. SAFEHIP®- lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso. SafeHip-mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty. Suojia ei ole tarkoitettu aktiiviseen urheilukäyttöön.

Self-terveysjalkineet ja Ortobio-erikoisjalkineet

Kauttamme voit tilata kotimaisia Self-terveysjalkineita sekä Ortobio-erikoisjalkineita. Hyvät ja tukevat jalkineet ovat tärkeä osa turvallista liikkumista ja jalkojen hyvää hyvinvointia.

Soita ja tilaa puh. 044 224 0031.