FysioSenior

FysioSenior – elämäsi on meille tärkeä!

FysioSenior on tuottanut fysioterapiapalveluita Kuopiossa vuodesta 2006 alkaen. Erikoisosaamistamme on geriatrinen fysioterapia ja muistisairaiden kuntoutus. Palvelemme samalla osaamisella ja ammattitaidolla myös muita asiakasryhmiä ikään katsomatta. Henkilöstömäärällä mitattuna olemme toimialueemme suurin yksityinen, täysin itsenäisesti toimiva fysioterapiapalveluiden tarjoaja.

Toimintamme perusajatuksena on ihmisen toimintakyvyn tukeminen ammattitaitoisesti. Luottamukseen ja myönteisiin kokemuksiin perustuvat asiakassuhteet ja jatkuva työn sekä henkilöstömme osaamisen kehittäminen ovat peruskallio, jonka varaan rakennamme tulevaisuuttamme.

Työtekijöille olemme luotettava työnantaja, joka tukee työntekijöiden uraa ja kehittymistä tarjoamalla jokaiselle hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan.


Olemme lähellä – siellä missä sinäkin

FysioSeniorilta saat kokonaisvaltaiset kuntoutuspalvelut vastaanotolla, kotona tai hoitokodissa. Voit tulla hoitoon lääkärin lähetteellä tai itsemaksavana asiakkaana. Myös veteraanien,sotainvalidien ja lottien kuntoutus ja liikunnalliset ryhmät hoitokodeissa kuuluvat kuntoutuspalveluihimme.

Kotikäyntien lisäksi tarjoamme nykyaikaiset kuntosalipalvelut sekä fysioterapiavastaanoton Kuopiossa Mäntykampuksella, Satamassa ja Puijonlaaksossa sekä Kuntokeskus Juvansilla Juankoskella.

Toiminnassamme tärkeitä arvoja ovat:

Ota yhteyttä kerron mielelläni lisää!

Otan vastaan myös avoimia, vapamuotoisia työhakemuksia ja palaan asiaan, kun hakemasi työ avautuu haettavaksi.

Marja Korhonen
Toimitusjohtaja, fysioterapeutti

Puh: 044 594 8477
etunimi.sukunimi@fysiosenior.fi
 


Ajanvaraus netissä: Sähköinen ajanvaraus »
Soita meille: 044 224 0031
Yhteydenottopyyntö: Jätä pyyntö »