FysioSenior

Tuotemyynti

Mediteam -tuotteiden jälleenmyynti, Kuopio

Toimimme Mediteam-tuotteiden jälleenmyyjänä Kuopion alueella. Kauttamme saat mm. lääkinnälliset hoitosukat, matkustussukat sekä valmistuet – ja ortoosit. Mittaukset ja tuotteiden opastus ajanvarauksella toimipaikoissamme tai kotikäynnillä.
Varaa aika puh. 044 224 0031.

Mediteam hoitosukat

Mediteam tuet

Mediteam muut tuotteet

Lonkkahousut ehkäisevät lonkkamurtumia tehokkaasti

Myymme laadukkaita ja liikkumisen turvallisuutta lisääviä SAFEHIP-lonkkasuojia. Suojia on saatavilla housumallina tai aktiivisemmalle liikkujalle lonkkasuojavyö helppokäyttöisellä tarrakiinnityksellä. Mittaamme oikean koon tai opastamme koon valinnassa. 

Soita ja kysy lisää puh. 044 224 0031.

Lonkkasuojat

SAFEHIP® -lonkkasuojat ovat maailman tutkituimmat lonkkasuojat. Laajat kliiniset tutkimukset (esimerkiksi Hindso K, Lauritzen JB, Osteoporosis International 1998;8:119) osoittavat, että SAFEHIP® -lonkkasuojat vähentävät vanhainkodeissa ja kotona asuvien henkilöiden lonkkamurtumia vähintään 75 prosenttia eli kolme neljästä henkilöstä välttyy lonkkamurtumalta kaatumisten yhteydessä. Lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä päivittäinen ulkoilu ja liikkuminen lisääntyvät. Samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso. SafeHip AirX Unisex lonkkasuojahousut, joissa on kiinteät suojat. Pukemista helpottava, miellyttävän tuntuinen elastinen ja hengittävä kangasmateriaali on puuvillan (78%), polyamidin (14%) ja elastaanin (8%) sekoitus. Soveltuu naisille ja miehille. 
undefined
SAFEHIP® -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ehkäisyyn henkilöille, joilla on kasvanut riski murtumille.
Tällaisessa riskiryhmässä ovat henkilöt, joilla on aiemmin ollut lonkkamurtuma tai jotka sairastavat osteoporoosia. Tasapainoon vaikuttavaa sairautta esimerkiksi Alzheimerin tautia, Parkinsonin tautia tai Ménièren tautia sairastavat ovat myös kaatumisalttiita ja siten riskiryhmässä saada lonkkamurtuma. Lonkkasuojat ovat huomaamattomat, ja niitä on erittäin helppo käyttää.

SAFEHIP® -mallistosta löytyy malleja eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin sekä miehille että naisille. Lonkkasuojat ovat miellyttävät käyttää, ja niitä voidaan käyttää ympärivuorokautisesti. SAFEHIP® -lonkkasuojien tuoman turvallisuuden tunteen myötä liikkuminen ja päivittäinen ulkoilu lisääntyvät, ja samalla parantuu myös yleinen aktiviteettitaso. SafeHip -mallisto on kliinisesti tutkittu ja CE-merkitty. Suojia ei ole tarkoitettu aktiiviseen urheilukäyttöön. 

Hinnat | lonkkahousut:
• Housumalli 95 €
• Lonkkavyö 120 €

Soita ja tilaa puh. 044 224 0031.

SAFEHIP Lonkkahousut

SAFEHIP Lonkkahousut

SAFEHIP Lonkkahousut