Usein kysytyt kysymykset

Voit varata ajan asiakaspalvelustamme 044 2240031 tai nettiajanvarauksemme kautta. Jos olet epävarma sinulle sopivasta palvelusta, tee ajanvaraus puhelimitse.

Kotikäynneillä teemme aluksi arviointikäynnin, missä kartoitamme kokonaistilanteen ja palvelutarpeen.

Aika pyritään järjestämään mahdollisimman nopeasti yhteydenotosta tai asiakkaan toiveen mukaan myöhempänä ajankohtana.

Ensikäynnillä teemme tavoitteet fysioterapiajaksolle yhdessä asiakkaan kanssa pohjautuen asiakkaan haastatteluun ja tarvittaviin tutkimuksiin.

Fysioterapia-ajan voi perua ilman maksua 24h ennen sovittua aikaa. Tämä käytäntö siksi, jotta pystymme tarjoamaan peruutettua aikaa eteenpäin riittävän ajoissa.
Jos peruutuksesta on alle 24 h varatusta ajasta, niin silloin veloitamme käyntimaksun.

Varaa ensin aika tukisukkien mittaukseen, jossa jalat mitataan sopivien sukkien löytymiseksi. Tukisukkia löytyy toimipisteeltämme ja tarvittaessa teemme sukkatilauksen yksilöllisten mittojen mukaan.

Fysioterapiakäynnin pituus arvioidaan tarpeen mukaan. Yleisin fysioterapia-aika on 60min, mikä sisältää käynnin (noin 50min), terapeutin lakisääteiset kirjaukset.

Voit tulla meille rennoin mielin omana itsenäsi. Voit pukeutua mukaviin, kiristämättömiin vaatteisiin, jotta tutkimisesi ja liikkumisesi on mielekästä.

Saavu ensimmäiselle käynnille hieman etuajassa, jotta ehdit täyttää tarvittavat lomakkeet ennen fysioterapeutin vastaanottoa. Esitietolomakkeen pääset täyttämään ennakkoon tästä.  

Mahdolliset lääkärikertomukset ja lausunnot on hyvä ottaa mukaan.

Mikäli et pääse sovittuna ajankohtana, tee peruutus soittamalla vähintään 24h aiemmin, jolloin peruutus on maksuton. Äkillisissä sairastapauksissa peruutus tulee tehdä soittamalla samana aamuna.

Tervetuloa!

Kirjaamme kaikki fysioterapiakäynnit omakantaan.

Kyllä on. Hierojallamme on sekä fysioterapeutin että hierojan ammattitutkinto. Voit varata hänelle ajan toimipisteillemme Satamaan tai Puijonlaaksoon.

Kyllä, voit hyödyntää liikuntaetusi fysioterapiapalveluihin, hierontaan sekä kuntosali- ja ryhmäpalveluihin.

Geriatrinen eli ikääntyvien fysioterapia on vaikuttavaa ja pohjautuu näyttöön perustuvaan, tutkittuun tietoon. Geriatrinen fysioterapia on ennaltaehkäisevää, toimintakykyä ylläpitävää ja parantavaa toimintaa. Tavoitteena on edistää ikääntyneen henkilön toiminta- ja liikuntakykyä, tukea omatoimisuutta sekä parantaa elämänlaatua. Itsenäisen toiminnan tukeminen ikääntyneen omassa elinympäristössä edesauttaa selviytymään jokapäiväisestä elämästä ja tekee arjesta sujuvampaa.

Scroll to Top