FysioSenior – elämäsi on meille tärkeä!

FysioSenior on tuottanut fysioterapiapalveluita Kuopiossa vuodesta 2006 alkaen. Erikoisosaamistamme on geriatrinen fysioterapia ja muistisairaiden kuntoutus. Palvelemme samalla osaamisella ja ammattitaidolla myös muita asiakasryhmiä ikään katsomatta. Henkilöstömäärällä mitattuna olemme toimialueemme suurin yksityinen, täysin itsenäisesti toimiva fysioterapiapalveluiden tarjoaja.

Toimintamme perusajatuksena on ihmisen toimintakyvyn tukeminen ammattitaitoisesti. Luottamukseen ja myönteisiin kokemuksiin perustuvat asiakassuhteet ja jatkuva työn sekä henkilöstömme osaamisen kehittäminen ovat peruskallio, jonka varaan rakennamme tulevaisuuttamme.

Työtekijöille olemme luotettava työnantaja, joka tukee työntekijöiden uraa ja kehittymistä tarjoamalla jokaiselle hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan.

Toiminnassamme tärkeitä arvoja ovat:

  • Panostaminen ennaltaehkäisevään toimintaan
  • Asiakkaan kohtaaminen kokonaisvaltaisesti
  • Luotettavan hoitosuhteen muodostuminen asiakkaan, asiakkaan lähipiirin ja hoitohenkilöstön kanssa
  • Suunnitelmallinen, luova ja tuloksellinen terapiatyö
  • Yhteistyön ja liiketoiminnan aktiivinen kehittäminen

Olemme lähellä – siellä missä sinäkin

FysioSeniorilta saat kokonaisvaltaiset kuntoutuspalvelut vastaanotolla, kotona tai hoitokodissa. Voit tulla hoitoon lääkärin lähetteellä tai itsemaksavana asiakkaana. Myös veteraanien,sotainvalidien ja lottien kuntoutus ja liikunnalliset ryhmät hoitokodeissa kuuluvat kuntoutuspalveluihimme.

Kotikäyntien lisäksi tarjoamme nykyaikaiset kuntosalipalvelut sekä fysioterapiavastaanoton Kuopiossa Mäntykampuksella, Satamassa ja Puijonlaaksossa sekä Kuntokeskus Juvansilla Juankoskella.