Tarinamme

FysioSenior – elämäsi on meille tärkeä!

Aluksi oli Marja, auto ja jumppakassi.

Ennätin työskennellä fysioterapeuttina monissa eri terveydenhuollon yksiköissä ennen yrittäjyyttä. Yrittäjähenkisyyteni nosti vain päätään enemmän ja enemmän ja lopulta unelmistani tuli totta, kun FysioSenior sai siivet alleen vuonna 2006. Kova halu työskennellä ikääntyvien ja muistisairaiden kuntoutuksen parissa antoivat sinnikkyyttä viedä toimintaideaa eteenpäin.

Tietoa geriatrisesta kuntoutuksesta oli jaettava aluksi ympäri Kuopiota, sillä siitä ei ollut vielä kovin hyvin tietoa alueellamme . Tiivis yhteistyö kaupungin, hoitokotien ja muiden toimijoiden kanssa loivat pohjaa FysioSeniorin toiminnalle.

FysioSenior sai nimensä Marjan isän ideoimana. Harmaa-oranssilla logolla haluttiin kuvata ikääntymisen tuomaa arvokkuutta ja elämänkokemusta sekä positiivista aktiivisuutta. Nämä arvot kulkevat mukana tiiviisti tänäkin päivänä yrityksen toiminnassa.

Marja ja tiimi[2_cropped

Olemme lähellä – siellä missä sinäkin

Ensimmäinen työntekijä tuli vuonna 2010 ja nykyisin joukkoon kuuluu jo 15 kuntoutusalan asiantuntijaa. Henkilömäärällä mitattuna FysioSenior on toimialeen suurin yksityinen, täysin itsenäisesti toimiva fysioterapiapalveluiden perheyritys. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut ja mukaan on tullut myös kiinteitä toimipisteitä sekä kuntosali.

Aktiivinen toiminnan kehittäminen ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen ottivat tuulta purjeisiin vuonna 2020, jolloin KotiSeniorin tarina sai alkunsa. Halu aktivoida kotona asuvia ikääntyviä ja tukea omaishoitajia loivat toiminta-ajatuksen aktivoivasta kotipalvelusta. Kiireetön kohtaaminen ja yhdessä tehdyt arjen askareet ovat asioita, joita KotiSenior tarjoaa niin asiakkaalle kuin työntekijällekin. Tällä hetkellä KotiSeniorin joukkoon kuuluu seitsemän hoitoalan ammattilaista.

Tiivis yhteistyö FysioSeniorin ja KotiSeniorin välillä mahdollistavat asiakkaalle monipuoliset kotona asumista tukevat palvelut.

FysioSenior ja KotiSenior ovat pystyneet tarjoamaan harjoittelupaikkoja tuleville alansa ammattilaisille ja useita terveysalan työpaikkoja Kuopioon. Työntekijöille tarjotaan hyvät työskentelyolosuhteet, tuetaan työhyvinvointia ja annetaan mahdollisuus kouluttautumiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Tärkeitä arvojamme ovat:

Kohtaaminen

Asiakasta kuunnellaan ja ollaan kiinnostuneita kokonaisvaltaisesti

Luotettavuus

Toimimme luotettavana kumppanina asiakkaalle ja teemme tiivistä yhteistyötä omaisten sekä hoitohenkilökunnan kanssa

Tavoitteellisuus

Tavoitteellisen toiminnan avulla asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen

Scroll to Top