Kuinka syntyi FysioSenior?

En ole lähtöisin yrittäjäperheestä, joten kaiken uuden ja mielenkiintoisen pääsin opettelemaan alusta asti. Työntekoon on ohjattu ja sitä on vaadittu jo lapsuuden kodista saakka, joten työmäärää en ymmärtänyt säikähtää. Olin edelliset työvuodet viettänyt toisella paikkakunnalla, joten paikalliset yritykset ja toimijat olivat minulle vieraita. Yhteistyötä ja asiakkuuksia alkoi syntymään sitkeällä työllä. Ikääntyvien- ja muistisairaiden kuntoutukseen erikoistuneet palvelut eivät olleet palveluina vielä ihmisille tuttuja. Ikääntyvien kuntoutuksesta puhuttiin vasta useammassa paikassa teoriatasolla. Liikeidean myyminen asiakkaille ja yhteistyötahoille vei siis aikaa.

Neljän vuoden yksinyrittäjyyden jälkeen sain itselleni työkaverin. Alkoi FysioSeniorin kehittyminen ja laajentuminen. Uusia työkavereita on tullut rinnalleni joka vuosi lisää ja joku vuosi useampikin. Olemme erikoistuneet alueella ainoana yrityksenä ikääntyvien – ja muistisairaiden fysioterapiapalveluihin tarjoten kuntoutusta koti- ja hoitokotikäyntien lisäksi myös vastaanotoilla. Erikoistumisalat ovat kehittyneet vuosien saatossa saadessamme uusia asiantuntijoita joukkoomme. Palveluihimme kuuluvat lisäksi neurologinen fysioterapia, tuki-ja liikuntaelinosaaminen, fascia-käsittely, lantionpohja fysioterapia ja lymfaterapia. Tämä asiantuntijuus on vankistanut asemaamme aikuisväen fysioterapian osaajina. Pystymme tarjoamaan ihmisille laaja-alaisesti kuntoutusta aikuisuuden eri vaiheissa. Senior – sanana on monelle tuttu ikääntyvänä, mutta laajempana käsitteenä se kattaa aikuisuutta 40-vuotiaasta ylöspäin ja kertoo myös meidän tekijöiden hyvästä kokemuksesta ja asiantuntijuudesta alalla.

Haluamme erottautua fysioterapiapalvelujen tarjoajana laadukkaalla ja yksilöllisellä työllä. Meille asiakas on aina kokonaisuus elämäntilanne, arjesta selviytyminen ja koko sosiaalisen ympäristö huomioiden. Kaikki vaikuttavat kaikkeen periaatteella mietimme asiakkaan voimavarat, ympäristön ja tavoitteet kuntoutukselle. Omafysioterapeutti on tärkeää asiakkaan ja terapeutin välisen luottamuksen syntymiseen sekä asiakkaan ja läheisten sitoutumiseen kuntoutusyhteistyöhön. Teemme työtämme ilolla ja kehittyen. Fysioterapiapalvelut elävät muutosten alla ja palvelurakenteita mietitään niin meillä, kuin valtakunnallisestikin, jotta ne olisivat saatavilla oikeaan aikaan ja ihmisillä olisi vapaus valita palveluntarjoaja sekä päästä hoitoon mahdollisimman nopeasti.

Ylpeänä jatkamme matkaa tämän upean FysioSenior-tiimin kanssa. Ympärilläni on osaava ja työhönsä sitoutunut porukka, jota ilman tätä matkaa olisi mahdotonta tehdä.

Jaa somessa:

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissä
Scroll to Top