Tuotemyynti

Löydät vastaanotoltamme (Kauppakatu 9) monipuolisen valikoiman terveyteen, harjoitteluun ja arjen sujuvuuteen liittyviä tuotteita. Kysy myös kotiin- ja hoitokotiin toimituksesta!

 

Lääkinnälliset hoito- ja tukisukat

Lääkinnälliset hoito- ja tukisukat eri kompressiovahvuuksilla niin ennaltaehkäisevään kuin hoidolliseenkin tarkoitukseen. Täältä voit lukea lisää hoito- ja tukisukista! (tästä linkistä lääkinnälliset hoitosukat-sivulle)

Varaa aika sovitukseen vastaanotolle tai kotikäyntinä.

Ortobio erikoisjalkineet

Kotimaiset Ortobio erikoisjalkineet on helppo pukea itse tai avustettuna tarrakiinnityksen ansiosta. Tilavan lestin ansiosta jalkineet eivät purista ja niissä on säätömahdollisuus.

Jalkineet ovat konepestävät, joten ne on helppo pitää puhtaina. Jalkineissa on turvallinen joustava ja luistamaton ulkopohja sekä erikoispehmustettu sisäpohja. Saatavana eri värisinä.

Meiltä myös SELF-malliston kenkiä pistokkaana sekä kantaremmillä.

Varaa aika sovitukseen!

SAFEHIP lonkkasuojat

Kliinisesti tutkitut SAFEHIP -lonkkasuojat on tarkoitettu lonkkamurtumien ennaltaehkäisyyn. Esimerkiksi ikääntyminen, aiempi lonkkamurtuma, osteoporoosi ja tasapainoon vaikuttavat sairaudet lisäävät murtumariskiä, jolloin ennaltaehkäisyyn tulisi kiinnittää huomiota.

Malleja sekä miehille että naisille.

Soveltuvat ympärivuorokautiseen käyttöön tai aktiivisempaan käyttöön esimerkiksi liukkaille keleille.

Jumppavälineet ja pienapuvälineet

Monipuoliset jumppavälineet, kuten vastuskuminauhat, pilatespallot, nystyräpallot ja nilkkapainot kotiharjoittelun tueksi.

Löydät meiltä myös erilaisia pienapuvälineitä helpottamaan arkea.

Kysy lisää valikoimasta!

Tuet ja ortoosit

Erilaiset tuet ja ortoosit toimintakyvyn tueksi.

Täältä voit lukea lisää tuista ja ortooseista! 

Voit tutustua tuotevalikoimaamme myös verkkokaupassamme