Fysioterapeutille töitä tarjolla!

Meillä on paikka sinulle, joka olet aidosti kiinnostunut kehittämään itseäsi ja yritystämme ikääntyvien fysioterapian osaajana.

FysioSenior Oy on 2006 perustettu yksityinen fysioterapia-alan perheyritys, joka tarjoaa kuntoutuspalveluja Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Juankoskella. Olemme kehittäneet alueella geriatrista fysioterapiaa jo usean vuoden ajan ja erikoisosaamisemme on ikääntyvien- ja muistisairaiden yksilö- ja ryhmäkuntoutus. Lisäksi meiltä löytyvät kattavat tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaan erikoistuneet palvelut sekä lymfaterapia ja lantionpohjafysioterapia.

Olemme korkeatasoiseen asiantuntijuuteen, laatuun ja palveluun satsaava yritys. Työhyvinvointi ja sen kehittäminen on keskeinen arvo yritystämme. Työntekijöistä pidetään huolta ja koulutusmahdollisuuksia tarjotaan työhön sitoutumisen myötä. Työyhteisö on nuorekas ja positiivisen työasenteen omaava porukka, jossa tuetaan jokaisen työtä ja kehittymistä.

Haemme työkaveriksi fysioterapeuttia 1.3.2022 alkaen tuntityöhön jatkuen viimeistään 1.6 – 30.8.2022 kokoaikaisena kesälomien ajan. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen. Työmme on monipuolista kuntoutusta pääasiassa koti- ja hoitokotikäyntejä ja mahdollisuus vastaanotolla työskentelyyn sekä ryhmien ohjauksiin. Tulevalta työkaverilta toivomme omatoimisuutta, empatiakykyä, hyviä yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä positiivisuutta. Työ on itsenäistä, mutta työyhteisön tuki on aina saatavilla. Oman auton käyttöä edellytetään ja mahdollisuutta tehdä kotikäyntejä toiminta-alueellamme. Työaika ajoittuu pääsääntöisesti ma-pe klo:8-18.

Tehtävään valitulta edellytämme:
– Fysioterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna fysioterapeuttina.
– Tartuntalain 48§:n (a) mukainen terveydenhuollon henkilöstöä koskeva rokotussuoja.

Jos olet aidosti kiinnostunut ikääntyvien kuntoutuksesta ja olet valmis tekemään töitä monipuolisesti kotikuntoutuksen parissa, niin ilahduta meitä hakemuksellasi sähköpostitse  marja.korhonen@fysiosenior.fi ja voit olla pian osa mukavaa työyhteisöämme. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Korhonen 044-5948477.

Jaa somessa:

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissä
Scroll to Top