FYSIOTERAPIA KUOPIO

Fysioterapia kotikäynti

Fysioterapia kotikäynti

Kotikäynti on aina kokonaisvaltainen kohtaaminen.

Oman tutun fysioterapeutin käynti on iloinen, sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vaihdetaan myös kuulumisia. Liikunnan tuoma ilo virkistää mielialaa ja tuo aktiivisuutta arkeen.

Ikääntyvän ihmisen ja muistisairaan kotona asumista voidaan tukea ammattitaitoisella kuntoutuksella sekä läheisten ohjaamisella. Kuntoutus suunnitellaan yksilöllisesti ja se koostuu mm. lihasvoima- ja tasapainoharjoittelusta ja kävelykykyä vahvistavista harjoitteista. Turvallinen ja tehokas kuntoutus toteutetaan asiakkaan asuinympäristössä sekä ulkoilu- ja liikuntapaikkoja hyödyntäen. Lisäksi huomioimme asiakkaan kokonaistilannetta mm. ravitsemuksen osalta. Fysioterapia Kuopio ja lähialueet – Ota rohkeasti yhteyttä!

Fysioterapia Kuopio - Fysiosenior

Maksuton arviointikäynti

Arviointikäynti sisältyy kaikkiin kotikuntoutusjaksoihin ja kotikuntoutusta harkitseville asiakkaille. Ennen kuntoutusjakson alkua teemme toimintakyvyn ja palveluntarpeen arvioinnin asiakkaan luona. Maksuton arviointikäynti ei sido palvelun tilaamiseen. Haastattelun, toiveiden ja tavoitteiden pohjalta teemme yksilöllisen kuntoutus- ja palvelusuunnitelman. Selvitämme etujen ja tukien mahdollisuuden ja autamme tarvittaessa lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä. Omaisella on mahdollisuus osallistua arviointikäynnille paikan päällä tai etäyhteydellä.

Palvelut hoivakodeille

Fysioterapeutin voi tilata myös hoitokotiin, palvelutaloon tai vuodeosastolle. Myös sotaveteraanit, sotainvalidit ja heidän puolisonsa sekä lotat saavat kauttamme yksilölliset kuntoutuspalvelut kotiin ja hoitokotiin.

Järjestämme palvelu- ja hoitokodeissa myös ryhmätoimintaa.

Palvelumme kotikäynteinä

  • Kotikuntoutus
  • Lantionpohjan fysioterapia
  • Lymfaterapia
  • Apuvälinearviot
  • Tuet ja ortoosit
  • Lääkinnällisten hoitosukat
  • Jalkahoidot
  • Kotipalvelu KotiSenior

 

Kysy lisää fysioterapian kotikäynnistä ja varaa maksuton arviointikäynti!

FYSIOTERAPIA KUOPIO & LÄHIALUEET

Katso videolta, mitä kotikäynnillämme tapahtuu!

Scroll to Top