FysioSenior

FYS-Etä+– etäkuntoutus

Nykyteknologia mahdollistaa fysioterapiapalvelujen tuottamisen tietoturvallisesti myös etäkuntoutuksena. Etäkuntoutuksen tavoitteena on liikunta- ja toimintakyvyn tukeminen yksilöllisesti ohjatuin harjoittein sekä omaharjoittelua aktivoimalla.

Lisäksi etäkuntoutuksemme auttaa akuuteissa tuki-ja liikuntaelin vaivoissa. Akuutit kiputilat kartoitetaan kattavalla haastattelulla sekä liiketestein. Asiakkaalle ohjataan itsehoito- ja omaharjoitteluohjeita kivun lievittämiseksi.

Etäkuntoutusta on myös mahdollista hyödyntää jo meneillään olevissa terapiasuhteissa. Etäyhteyden ansiosta esimerkiksi kontrollikäynnit sekä harjoitusohjelmien päivitykset käyvät kätevästi oman fysioterapeuttisi kanssa, vaikka et itse olisi edes paikkakunnalla.


Etäkuntoutus koronaviruksen aikana

Etäkuntoutus on hyvä vaihtoehto oman toimintakyvyn kohentamiseksi sekä ylläpitämiseksi vallitsevissa olosuhteissa. Saat terapeutilta kattavat itsehoito-ohjeet vaivasi hoitamiseksi tai harjoitteet fyysisen toimintakyvyn harjoittamiseen. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on nyt ensiarvoisen tärkeää.

Kysyttävää?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh: 044 224 0031, sähköposti: asiakaspalvelu@fysiosenior.fi
(Huom! Numero vastaanottaa vain puhelut, ei tekstiviestejä)
Tai jätä yhteydenottopyyntö, niin palaamme asiaan pian:

Ota yhteyttä

Ajanvaraus netissä: Sähköinen ajanvaraus »
Soita meille: 044 224 0031
Yhteydenottopyyntö: Jätä pyyntö »