Suositulla Tehokuntoutuksella lisää aktiivisuutta arkeen!

Onko liikkumisesi vähentynyt syksyn tultua, kaipaatko alkusysäystä aktiivisemman arjen aloittamiseen? Edellisjakson osallistujista jopa 88% paransi tuolilta ylösnousu-testin tulosta ja kokemukset tehokuntoutusjaksosta olivat erinomaisia.

Kenelle Tehokuntoutusjakso sopii

Tehokuntoutusjakso sopii kaikille senioreille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan tai saada varmuutta liikkumiseensa. Tehokuntoutusjakso tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden saada ikääntyneiden fysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin kotiin toteuttamaan kuntoutusta.

Kesto ja sisältö

Tehokuntoutusjakso kestää 4 viikkoa ja sisältää fysioterapeutin kotikäynnin 2 kertaa viikossa. Käynnin kesto on n. 60min ja hinta nyt vain 55€/käynti! (norm. 76€/käynti.)

Edellisjakson osallistujista jopa 88 % paransi tuolilta ylösnousu-testin tulosta!

Tehokuntoutuksen aloitus

Tehokuntoutusjakson alussa tehdään lähtötilanteen arviointi sekä tarvittavat toimintakyvyn testit, minkä avulla voidaan seurata asiakkaan edistymistä kuntoutusjakson aikana.

Tehokuntouksen sisältö

Kuntoutusjakson sisältö suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan lähtötilanne ja tarpeet huomioon ottaen. Harjoittelu sisältää erilaisia tasapainon ja lihasvoiman harjoitteita, kävelykykyä tukevaa harjoittelua sekä henkilökohtaisten tarpeiden pohjalta suunniteltuja harjoitteita. Fysioterapeutti antaa lisäksi tarvittavat ohjeet omatoimiseen kotona tehtävään harjoitteluun. Tarvittaessa jaksolla käydään läpi mm. myös ravitsemukseen liittyviä asioita.

Tehokuntoutusjaksot alkavat viikolla 41 (11-17.10.2021), tarkempi aloitusajankohta sovitaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja rajoitetusti! Ilmoittautumiset 6.10.2021 mennessä:

ida.tuomaala@fysiosenior.fi tai 044 224 0050.

Kokemuksia aikaisemmilta tehokuntoutusjaksoilta”Oikeanlaisten harjoitteiden avulla varvasvaivat paranivat ja kävelystä tuli helpompaa”

”Sain voimaa jalkoihini ja keskivartaloon”

”Yhtäjaksoinen seisominen ja kävelymatka pidentyivät”

”Lonkkakivut vähenivät”

”Sain apua alaselkävaivoihini”

”Fysioterapeutti oli miellyttävä ja osasi antaa hyviä ohjeita”

”Kotiharjoitteiden avulla pystyin harjoittelemaan myös omatoimisesti”

”Fysioterapian toteutuminen kotikäynteinä sopi minulle hyvin, ei olisi tullut lähdettyä muualle kuntoilemaan”

”Tuntui että kehitystä tuli ja testitkin näyttivät, että kehitystä oli tullut niin seisomaannousuissa kuin tasapainossakin”

”Harjoittelu ulkona oli mukavaa ja antoi varmuutta lähteä lenkille myös itsekseen”

Jaa somessa:

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissä
Scroll to Top